De vacaturesite met een hart voor kinderen in armoede
Werkgever

De vacaturesite met een hart voor kinderen in armoede

In Nederland leven 400.000 kinderen onder de armoedegrens, dat zijn er 1 op de 9 en dus 3 kinderen per klas! Dit betekent dat ze het schoolgeld niet kunnen betalen, niet mee kunnen op schoolreisje of kunnen deelnemen bij een sportvereniging. Hierdoor groeien ze minder sociaal op waardoor ze later minder kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Met een deel van onze inkomsten betalen wij structureel de contributies voor de sportvereniging en schoolgeld voor de jeugd. Dit doen wij in samenwerking met Stichting Leergeld en de LINDA.foundation. Hierdoor hebben ze later meer kansen op de arbeidsmarkt.

Als commerciële organisatie is het onze verantwoordelijkheid om de markt waarin we actief zijn een beetje mooier te maken. De jeugd is tenslotte de toekomst van de arbeidsmarkt! Daarom gaan we hen structureel helpen. Het is belangrijk dat alle kinderen de kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ontplooien en talenten te ontdekken ongeacht de financiële situatie waarin ze zitten. We geven ze graag de mogelijkheid om hun ambitie waar te maken en later een werkplek te vinden die bij hen past.

In 2004 zijn we gestart met onze vacaturesite waarop alleen bedrijfsherkenbare vacatures te vinden zijn. Inmiddels hebben we een landelijke dekking in zowel Nederland als België. Als familiebedrijf is het ons doel om succesvol te blijven op lange termijn en de arbeidsmarkt van morgen een beetje mooier te maken.

Wil jij ook helpen? Vertel ons verhaal door aan zoveel mogelijk mensen.

Wil je meer weten? Lees hier verder!

Vacatures zoeken

Terug naar overzicht